Bucurie la cutie! Ediția a III-a

Actualizare

La finalul lunii ianuarie 2022 parohia noastră a trimis Asociației Mame și copii defavorizați din Iași 117 cutii de diverse dimensiuni, grupate în 69 colete mari însumând 750 kg de lapte praf, scutece și hăinuțe pentru copiii cu vârsta între 0-10 ani. Mulțumim credincioșilor parohiei, care au răspuns degrabă apelului nostru umanitar, arătând prin asta o reală și lucrătoare dragoste frățească.

Aducem mulțumiri voluntarilor care au procesat pachetele, le-au transportat etc: Marian Savu, Andrea Pop, Ioniță Maria, Beldea Otilia etc și celor care mereu se îngrijesc de transportul coletelor: Vasile Chindriș și Matei UniTrans.

…………………………………………………………………………………..

Parohia Sfântul Efrem cel Nou din Torrent, organizează în perioada 15 noiembrie-30 decembrie 2021 a III-a ediție a proiectului parohial Bucurie la cutie! Acesta se referă la o campanie umanitară desfășurată pentru Asociația Mame și copii defavorizați, cu sediul în Iași. În cadrul campaniei colectăm: lapte praf, scutece/pampers de mărimile 2, 3, 4, 5, 6 și hăinuțe pentru copii de până la vârsta de 10 ani. Hăinuțele vă rugăm să le sortați pe vârstă, să nu le puneți amestecate în pachet.

Cutiile se vor aduce la sediul parohiei noastre: Calle Virgen de la Soledad nr. 10, Torrent.

Pentru detalii și întrebări contactați pe whatsapp: 642.772.301 au 642.307.811.

De asemenea cine dorește să se implice și-n alte moduri o poate face accesând site-ul: https://ajutamama.ro/ urmărind indicațiile necesare oferite acolo.

Publicitate